Ik ben beschikbaar voor opdrachten als:

 

  • HR directeur, HR manager, People manager

Beschikbaar voor interim opdrachten als HR directeur, HR manager of People Manager voor de tijdelijke aansturing van een afdeling.

 

Ik heb jarenlange ervaring in verschillende  leidinggevende functies.  Ik heb altijd een sterke focus op leren, ontwikkelen en het verhogen van de klantgerichtheid. Ik heb lange tijd met veel plezier bij NS gewerkt. In 2014 heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ik heb sindsdien opdrachten vervuld bij het UMC Utrecht, Openbaar Ministerie, BAM Bouw en Vastgoed Nederland, Ziekenhuisgroep Twente en de Gemeente Den Haag. Op dit moment ben ik werkzaam in het Diakonessenhuis in Utrecht.

Als interimmer neem mijn kennis en ervaring als HR professional mee, maar vooral mezelf als instrument. Vanaf dag één verbind ik me met mijn hart aan mensen en een organisatie. 

 

Als HR manager streef ik een professionele afdeling na, die met kennis van zaken handelt en toegevoegde waarde levert aan de business. Ik wek vertrouwen door mijn coachende stijl van leidinggeven maar ga tegelijkertijd moeilijke gesprekken niet uit de weg. Ik bewaar rust, houd overzicht en focus op de te behalen resultaten. Ik heb een can-do mentaliteit; ik ben creatief in het bedenken van oplossingen en kan genieten van kleine en grote successen die we als team behaald hebben.

 

Als interimmer ben ik het gewend om snel mijn weg in een organisatie te vinden en me de materie eigen te maken. Ik ben verbindend en gericht op samenwerking. Ik beweeg me makkelijk door alle lagen van de organisatie. Ik ben sparringpartner op directieniveau, coach van het management en stimuleer medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling.  

 

De mooiste complimenten die ik heb gekregen in mijn functioneren als leidinggevende: inspirerend, open, authentiek, geeft vertrouwen. Ik sta bekend om mijn eerlijke en heldere communicatie.

 

Podcast

 

Wil je een goed beeld van mij als interim manager?

 

Luister dan de Podcast Verandergasten,

waarin ik word geinterviewd wordt over mijn mijn interim werk. 

 

Contact

 

Ik sta open voor nieuwe interim HR opdrachten, maar ook voor HR functies die langer commitment vragen. 

 

Ik ben te bereiken op 06-23956665 of neem contact op via het contactformulier.

 

 

Interim HR

 

Bij behoefte aan tijdelijke aansturing van een afdeling, kan ik die rol vervullen. Liefst in omgeving waar een verandering gerealiseerd moet worden. Ik ben een ervaren, allround (interim) HR directeur/HR manager met een bewezen trackrecord in grote, dynamische organisaties zowel publiek als commercieel.

let's meet
let's meet
Podcast Verandergasten